MAKITA XGT 40V -akkujärjestelmä

MAKITA XGT 40V -akkujärjestelmä

Makita lanseeraa uuden akkukonesarjan Makita XGT 40V!

Lanseeraamme täysin uuden akkukonesarjan nykyisten CXT 12V ja LXT 18V -akkukonesarjojen oheen. Uusi XGT 40V -sarja on kehitetty vastaamaan erittäin vaativien loppukäyttäjien tarpeisiin ja mahdollistaa vielä tehokkaampien akkukoneiden kehittämisen. Erittäin kehittynyt kommunikaatio akun ja koneen välillä mahdollistaa myös minkä tahansa tulevaisuuden uuden akkuteknologian käyttöönoton.

Uudesta XGT-sarjasta löytyy mm. 1800 Nm vääntävä iskevä mutterinväännin, joka mitoiltaan on kuitenkin samaa kokoluokkaa kuin vastaava LXT 18V -sarjan 1050Nm vääntävä mutterinväännin. Myös kulmahiomakoneiden tehoero LXT 18V ja XGT 40V -sarjojen välillä on huikea. Jatkossa XGT 40V -koneiden valikoima kasvaa kovaa vauhtia ja muutaman vuoden sisällä valikoima kattaa jo lähes 100 eri laitetta. Esimerkkinä tulevaisuuden malleista mainittakoon todella tehokkaat kahta XGT 40V akkua käyttävät laitteet.

Nykyisiä CXT 12V ja LXT 18V -sarjoja kehitetään myös edelleen eteenpäin ja muutaman viikon päästä julkaistavassa Syksy 2020 -kampanjassa onkin taas useita uusia tuotteita LXT 18V -sarjaan. XGT 40V -sarja ei korvaa mitään olemassa olevia akkukoneita – pikemminkin sarja korvaa useita sähkö- ja polttomoottorikäyttöisiä laitteita. Lisätietoa XGT-sarjasta saat edustajaltasi sekä juuri avatulta XGT-sivustolta.

Olemme avoinna arkisin 8.00-16:30.
Nettikauppa auki 24h!