Yritys

Mikä on Armantti?

Palvelemme ammattitaidolla alueemme konepaja-, rakennusteollisuutta sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, unohtamatta yksityistä laatua arvostavaa kuluttajaakaan. Pystymme tarjoamaan asiakkaille todellisia kokonaisratkaisuja. Tuotevalikoimamme sisältää työkalut, koneet, hitsauksen, voimansiirron tuotteita, työasut, työsuojaimet ja kiinnitystarvikkeet. Kokonaisuuksia niin teollisuuteen, kunnossapitoon, rakentamiseen, koneyrittäjille kuin kotikäyttäjällekin.

Historiaa

Armantti Oy on vuonna 1993 perustettu teknisen kaupan yritys. Perheyrityksenä olemme täysin itsenäisiä ja riippumattomia. Pystymme erittäin nopeasti ja joustavasti reagoimaan muutoksiin tai esimerkiksi asiakkaiden toiveisiin tuotevalikoimamme osalta. Henkilökunnallamme on erittäin vahva tekninen asiantuntemus ja pitkä kokemus sekä halu ja kyky ratkaista asiakkaan ongelmat täydellisesti. Erittäin laajan varastovalikoimamme, ensiluokkaisten tuotteiden sekä joustavan palvelun ja erittäin tehokkaiden logistiikkaketjujen ansiosta olemme saavuttaneet merkittävän aseman teollisuuden toimittajana. Toimimme myös itse maahantuojana osalle tuotteistamme. Muutimme uusiin tiloihin keväällä 2011. Myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Forssan keskustan tuntumassa Saksankatu 1:ssä. Kuulumme pulttiketju-hankintayhteisöön joka takaa kilpailukykyisemmät hankintaehdot varsinkin tulevaisuudessa.

Laadun takaavat arvostetut tuotemerkit.

Laatu on tuotteissamme aina ensimmäisellä sijalla, joten olemme valinneet valikoimaamme vain kaikkein arvostetuimmat ja tunnetuimmat tuotteet. Lähes kaikki tuotteemme ovat valmistajan omalla tuotemerkillä. Vain silloin asiakas voi olla varma, että tuote on sama kuin aiemminkin.

Monipuolinen varasto.

Yli 1200 neliön myymälässämme ovat esillä kaikki yli 15.000 varastotuotettamme. Poikkeamalla Saksankatu 1:ssä sijaitsevassa myymälässämme saat tuntuman palvelutasostamme ja valikoimamme laajuudesta.

Kysy lisää myyjiltämme!

Osaava ja nopea palvelu on meille tärkeää. Oli kyse sitten asiakkaan palvelemisesta myymälässä tai esimerkiksi erikoistuotteen hankinnasta.