Tuotteet

Sähkötyökalut

Luotettavat ja tunnetut sähkötyökalumerkit ovat olleet vankka osa tuotevalikoimaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laajan ja palvelevan konekokonaisuuden niin akkukäyttöisistä kuin perinteisimmistä johdollisista sähkötyökalumerkeistä. Tuotteiden laatu, saatavuus ja huoltotoiminta ovat erittäin tärkeää luotettavaa kumppanuutta rakentaessa.

Tuotemerkkimme sähkötyökaluissa

MAKITA Pipokampanja

Tänäkin vuonna puetaan ensi pakkasilla päähän Makitan värikäs tupsupipo, mutta tällä kertaa runkojen mukaan törkätään myös ilmainen akku kaupanpäälle! Konekatrakseen on valikoitu lajinsa parhaat yksilöt, joten tästä kampanjasta kannattaa ottaa

. . .

Bosch PRO NEWS #2 -2020 Kampanja

Koko loppuvuoden kattava PRO NEWS #2-kampanjalehti esittelee laajasti Boschin uusinta Biturbo-tekniikkaa. Uusien BITURBO-akkutyökalujen vallankumouksellisen suorituskyvyn voi todella tuntea käsissään. Ainutlaatuinen BITURBO-teknologia sekä uusi, huipputehokas ja harjaton moottori antavat käyttöösi ProCORE18V-akkujen

. . .

MAKITA SYKSY 2020 KAMPANJATUOTTEET

Makitalta on jälleen ilmestyny uudet kampanjat syksyä ja alkutalvea varten! Syksyn tarjousesite on noudettavissa myymälästä tai luettavissa tästä. Makita lanseeraa täysin uuden akkukonesarjan nykyisten CXT 12V ja LXT 18V -akkukonesarjojen oheen.

. . .

BOSCH BITURBO – Vallankumouksellista suorituskykyä

ASETTAA SUORITUSKYVYLLÄÄN AIVAN UUSIA MITTAPUITA Uusien BITURBO-akkutyökalujen vallankumouksellisen suorituskyvyn voi todella tuntea käsissään. Ainutlaatuinen BITURBO-teknologia sekä uusi, huipputehokas ja harjaton moottori antavat käyttöösi ProCORE18V-akkujen täyden voiman, niin että selviät suvereenisti

. . .

Työasut

Nykyaikana työviihtyvyydellä ja tekemisen mielekkyydellä on suuri merkitys kokonaisuuden onnistumiseen. Tähän olennaisena osana liittyy laadukkaat ja monipuoliset työasut.

Näiden tunnettujen valmistajien mallistoista löydät varmasti itsellesi sopivimmat ja mielyttävimmät asusteet arkeen ja edustustehtäviin.

Tuotemerkkimme työasuissa

BLÅKLÄDER – Koska huomisella on väliä

Kestävä kehitys on aina ollut meille syvälle juurtunut. Aina Blåkläderin perustamisesta vuodesta 1959 lähtien, olemme valmistaneet ympäristöä säästäviä työvaatteita. Kestävyysajattelu on ajan myötä lisääntynyt, ja se näkyy nykyisin maailmanlaajuisen organisaatiomme

. . .

Blåkläder 2020 kuvasto

Taas on se aika vuodesta, kun voimme jälleen ylpeänä esitellä uuden vuoden 2020 kuvasto! Näiden kansien sisältä löydät laajan Blåkläder valikoiman täynnä 100% asennetta, toimivuutta, kestävyyttä ja mukavuutta! Uusi kuvastomme tarjoaa

. . .

Työjalkineet

Nykyaikana työviihtyvyydellä ja tekemisen mielekkyydellä on suuri merkitys kokonaisuuden onnistumiseen. Tähän olennaisena osana liittyy laadukkaat ja monipuoliset työasut.

Näiden tunnettujen valmistajien mallistoista löydät varmasti itsellesi sopivimmat ja mielyttävimmät asusteet arkeen ja edustustehtäviin.

Tuotemerkkimme työjalkineissa

SIEVI 2021 KUVASTO

TURVALLISIN ASKELIN JUHLAVUOTEEN 2021Sievin turva- ja ammattijalkinemallisto on uudistunut! Tuleva vuosi on Sieville erityinen: vuonna 2021 tulee kuluneeksi 70 vuotta Sievin Jalkineen perustamisesta! Uudessa mallistossa Sievi jatkaa vuosikymmenien kokemukseen perustuvaa

. . .

Suojaimet

Työturvallisuutta arvostetaan päivä päivältä aina vaan enemmän ja työn sujuvuuden kannalta onkin erityisen tärkeää varmistaa turvallisuus ennen kaikkea. Kartoittamalla tarkkaan tarve ja valitsemalla oikeat suojaimet turvaat terveytesi ja vältät mahdolliset haaverit. 

Työympäristöjen vaatimat ohjeistukset voivat välillä tuottaa tulkinnoissaan vaikeuksia, mutta ottamalla yhteyttä suojainmyyjääsi näistä saadaan selkeä käsitys mitä kaikkea suojauksessa tulee ottaa huomioon.

Tuotemerkkimme suojaimissa

Kiinnitystekniikka

Vahva yhteistyömme maanlaajuisessa Pulttiketju-yhteenliittymässä mahdollistaa laajan valikoiman eri kiinnittimiä ja kiinnityslaitteita miltei kaikilta kiinnitystekniikoita tuottavilta tahoilta. 

Kiinnitit sitten puuta tai/ja metallia, alati laajenevassa valikoimasta löydämme yhdessä sopivan ratkaisun arjen peruskiinnikkeisiin sekä erityistä huomiota vaativiin haasteisiin.

Tuotemerkkimme kiinnitystekniikassa

Teollisuuskaasut

Kotimainen kaasuyhtiö Woikoski on valmistanut kaasuja jo yli sadan vuodenajan suomalaisen teollisuuden ja terveydenhuollon tarpeisiin. Tarjolla on laaja valikoima teollisuuskaasuja eri kokoisina tuotteina vuokrasopimuskäyttöön. Vuokrasopimuksia on mahdollista neuvotella aina muuttamasta päivästä kahdeksaan vuoteen saakka. MTK-jäsenille merkittävät alennukset Woikosken vuokrasopimustuotteista.

AWOCyl-vaihtopullo vastaa huutoon etsittäessä nykyaikaista ratkaisua vähäiselle tai toisaikaselle käytölle hankalan omistuspullon sijaan. Ei enää pitkiä täyttöaikoja tai kalliita katsastusia – vaihtopullon tyhjentyessä maksat vain kaasun osuudesta ja saat uuden vastaavan kaasupullon tilalle välittömästi. Ihanteellinen yksityiskäyttöön!

Tarjoamme myös kattavan valikoiman nestekaasuja, myös jälleenmyyntiin.

Tuotemerkkimme hitsaustekniikassa

Käsityökalut ja tarvikkeet

Meiltä löydät sekä sähkökäyttöiset laitteet että perinteiset käsikäyttöiset työkalut. Laajasta valikoimasta kaikkea mitä rakennusprojekteihin ja kodin kunnostukseen tarvitaan – sahat, mittanauhat, hylsyavaimet, niittipistoolit. Perustyökalut kuten vasara, ruuvimeisseli, käsisaha, viila, raspi, monenkokoiset pihdit ja vatupassi riittävät moniin korjaustöihin ja pieniin projekteihin. Usein näppärä ja edullinen käsivoimin toimiva työkalu ajaa saman asian kuin edistyneempi sähkökäyttöinen tai akkukäyttöinen malli.

Tuotemerkkimme käsityökaluissa ja tarvikkeissa

ToolPack Extra 2020 on ilmestyny!

ToolPack Extra on ilmestyny ja sen tarjoukset on voimassa 1.10.-31.12.2020 . Siinä keskitytään Toolpack ja Toolpack Auto -julkaisujen parhaisiin paloihin ja syyskauden uutuuksiin. Toolpack Extra on 28-sivuinen napakka tarjouslehti teollisuuden,

. . .

Teollisuusmaalit

Laadukkaita maaleja ja tinkimätöntä palvelua. 

Tarjoamme kattavan ja luotettavan valikoiman teräspintojen maalaukseen. Löydät meiltä laadukkaat ja korkeakuiva-ainepitoiset korroosionestomaalit – niin vesiohenteisina kuin liuotinpohjaisina. Valikoimaamme kuuluvat kansainvälisten standardien mukaiset korroosionestomaalit, vesiohenteiset ympäristöystävälliset ratkaisut sekä CE-sertifioidut betonilattiamaalit. Valitse tarpeisiisi sopiva – autamme valinnassa.

Tuotemerkkimme teollisuusmaaleissa

Kysy lisää myyjiltämme!

Osaava ja nopea palvelu on meille tärkeää. Oli kyse sitten asiakkaan palvelemisesta myymälässä tai esimerkiksi erikoistuotteen hankinnasta.